go_to_content

Review: Dacia Jogger

De Dacia Jogger is een verrassend vlotte en praktische auto die goed meekomt in het dagelijkse verkeer. Met zijn capaciteit voor zeven passagiers biedt deze full-hybrid een goede ruimte en functionaliteit, en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. We hebben de Jogger gereviewd en nemen je in dit blog mee in onze bevindingen. 

Pluspunten

  • Scherp geprijsd en full-hybrid: een van de grootste pluspunten van de Dacia Jogger is zijn prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt de auto aantrekkelijk voor een brede doelgroep die op zoek is naar ruimte en efficiëntie.
 
  • Ruim interieur: de Jogger biedt een ruim interieur. Met voldoende plaats voor alle passagiers, inclusief die in de derde zitrij, is het een ideale keuze voor gezinnen en personenvervoer. De slimme indeling van de binnenruimte maakt perfect gebruik van de beschikbare ruimte.
 
  • Renault technologieën en betrouwbaarheid: door gebruik te maken van bewezen Renault technologieën staat de Dacia Jogger bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit geeft je als bestuurder het vertrouwen dat je in een solide voertuig rijdt dat gebouwd is om lang mee te gaan.
 
  • Lager brandstofverbruik: de HEV (Hybrid Electric Vehicle) technologie van de Jogger zorgt voor een lager brandstofverbruik. Less is more! 😉

 

Minpunten

  • Lawaaierigheid: ondanks zijn vele pluspunten is ons iets opgevallen aan de Dacia Jogger: het geluidsniveau. Vooral bij lagere snelheden kan de auto behoorlijk lawaaierig zijn. De hybride motor maakt behoorlijk geluid onder de 25 kilometer per uur. Dit kan als storend worden ervaren. 
 
  • Comfort van de stoelen: een ander minpunt van de Jogger is het comfort van de stoelen. De zittingen zijn vlak en bieden weinig steun, wat ongemak kan veroorzaken tijdens langere ritten. Vooral voor degenen die veel tijd doorbrengen achter het stuur.

 

 

Al met al biedt de Dacia Jogger een aantrekkelijke combinatie van ruimte, efficiëntie en betaalbaarheid. Voor diegenen die op zoek zijn naar een ruime gezinsauto of een voertuig voor personenvervoer, is de Jogger zeker het overwegen waard. 

Meer weten over de Dacia Jogger? Of juist al zo enthousiast dat je overweegt deze te leasen? Neem gerust contact met ons op.